Части за кран на бутилка

Части за кран на бутилка

Мнениеот vesurio » 02 Окт 2009 16:07

Здравейте колеги!
Имам проблем с крана на едната бутилка.Проблема е от часта на която е поставен тефлона(уплатнителят),по неофициални данни разбрах че името на чарка е СТЕРЖЕН!Интересното е че в който и магазин да попитам за тази част се оказва че никой не е чувал за нея.Моля ви ако някой се сеща за какво става на въпрос и има идея от къде да го намеря това нещо да ми пише защото чесно казаяно не ми се дават 100 лв за нов кран.Благодаря предварително!
П.П.
Съжалявам за неясното обяснение но просто слабо съм запознат с устройството на крановете!
My wife said if i don`t quit diving she is going divorce me.God i`m going to miss her
Аватар
vesurio
Потребител
Потребител

Re: Части за кран на бутилка

Мнениеот assen » 05 Окт 2009 14:52

Това е руски термин. Единственото нещо, което смятам че отговаря на стержен е иглата/буталото/стъблото/шпиндела и т.н. български варианти. Мисля, че английският термин беше shaft.
Плешивостта е последният преход на главата към задника. Отначало по форма, а след това и по съдържание.
Празната бутилка изглежда точно така, както и пълната такава.
Аватар
assen
Мастер
Мастер

Мнениеот dodo » 06 Окт 2009 09:34

Някъде имах сервизно описание на кран (ще го ровна и ще го изкопирам да го видиш) :trink:
Няма ненаказано добро дело
Аватар
dodo
Мастер
Мастер

Мнениеот vesurio » 06 Окт 2009 17:52

Ще бъда благодарен! :warship: :trink:
My wife said if i don`t quit diving she is going divorce me.God i`m going to miss her
Аватар
vesurio
Потребител
Потребител

Мнениеот vesurio » 21 Яну 2010 20:30

Някой друг който може да помогне?!?!?!?
Аватар
vesurio
Потребител
Потребител

Мнениеот vesurio » 04 Юни 2010 18:10

Проблема е отстранен!
Аватар
vesurio
Потребител
Потребител

Мнениеот devoted » 27 Юли 2010 18:04

браво колега ... а идея как да поправя тялото на крана .. понеже последния път като ми го зареждаха в Бургас .. тея нехранимайковци, не знам как са го затягали, но на задната част на крана мога да сложа на още 4 места болта на YOKE, а където е О-пръстена на предната част - сякаш е минавано с ъглошлайф .. :evil: че не го видях когато вземах бутилката да мина и да им прасна по една бутилка в главата на тия нехарадюги!!!! ::
Опасността при леководолазното дело е в привидната му леснота!
Аватар
devoted
Новак
Новак

Назад към Въпроси и отговори